11 maart 2018

B(L)ij Les

B(L)ij Les

Leren door te onderzoeken

 

Elk kind wil leren en elk kind kan leren. Alleen elk kind, elk mens leert anders! Het ene kind leert door te luisteren en te lezen. Het andere kind door te doen en te bewegen. Weer een ander kind leert door te onderzoeken. Zo zijn er nog vele manieren op te noemen. En alle manieren zijn goed!

 

 

leren door te luisteren en te lezen

Het mooiste zou zijn als kinderen zich aansluiten bij de leermethodes van school. Helaas is dat lang niet bij alle kinderen zo, met als gevolg dat je kind niet lekker in zijn vel zit. Als ouder voel je dit, dus wil je stappen ondernemen zodat je kind weer lekker in zijn vel zit en groeit in zijn ontwikkeling.

 

 

 

Ik geef B(L)ij les. B(L)ij les omdat ik samen met het kind en u als ouder, op ontdekking ga hoe jouw kind leert. Vanuit die kracht pakken we de “leerproblemen” op. Dit kan op het gebied van rekenen zijn, taal of een stuk concentratieproblemen.

Leren door te doen

 

 

 

Doordat ik 3 dagen vast werk als invalleerkracht in het basisonderwijs, heb ik veel ervaring met verschillende reken- en taalmethodes. Deze kennis neem ik mee en zet ik in daar waar dat nodig is.

 

B(L)ij Les is bij meer dan alleen de leerstof bijwerken.

B(L)ij Les is bij mij:

  • ontdekken waar je kracht ligt
  • ontdekken hoe je leert
  • ontdekken wat je kwaliteiten zijn
  • ontdekken dat leren leuk is
  • ontdekken dat je mag zijn wie jij bent

Mijn motto is:

Ik laat jou ontdekken hoe jij leert en jij vertrouwt op je eigen wijsheid.

Zo vaar jij zelfverzekerd je eigen koers.

 

Voor elke 30 minutren B(L)ij Les betaal je 25 euro inclusief btw en materialen.

Wil jij als ouder weten wat ik voor jouw kind kan betekenen. Neem dan contact met mij op door te bellen 06-50744077 of een mail te sturen liriskindercoaching@gmail.com