17 november 2015

Workshops

Ouderavonden

 

 

Wil je als dagverblijf, BSO, peuterspeelzaal of school een ouderavond die interactief is, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als kindercoach geef ik ouderavonden waar ik het vak kindercoach toelicht. Hierbij ga ik uit van een praktische avond, waarbij het doen en ervaren centraal staat. Ik stel daarin een thema centraal. Welk thema dat gaat in overleg.

Door het doen en ervaren gaan ouders naar huis met handvatten en andere nieuwe inzichten, die ze kunnen toepassen in de praktijk als ouder in het dagelijks leven.

Workshop voor het team

Als team van een school, BSO, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal is er al veel kennis in huis. Elk team lid weet wel ergens iets van en deelt dat met collega’s. Toch loop je als team weleens vast of wil je nieuwe input om verder te kijken.
Ik ga heel praktisch te werk waarbij het doen en ervaren centraal staat. Juist door bezig te zijn ontstaat er ook een stuk teambuilding, waarbij de kwaliteiten van een ieder naar boven komt en de opgedane ervaringen in de praktijk gebracht kunnen worden.

 

 

plunky

Voor jonge kinderen (2-8jaar)

Plunky is een lief, grappig en creatief persoon die gezellig mee doet met de groep. In de groep doet Plunky gezellig mee en doet zo spelenderwijs allerlei activiteiten om zo de ontwikkeling te stimuleren van het kind. Plunky kan  heel goed tools geven om terug getrokken kinderen uit hun schulp te laten kruipen of juist drukke kinderen erbij te betrekken. Maar ook een interactieve voorstelling geven waar kinderen intens van kunnen genieten.

Stuur een mail of bel 06-50744077 voor meer informatie.